Søk Retur

Retur av varer 

Handelen er ikke avsluttet før du har mottatt, prøvd og vurdert klærne. Ved retur av varer ber vi om at klærne pakkes i original emballasje med merkelappene på.

Bytte av klær

Du kan selvsagt bytte klærne i en annen størrelse, farge eller modell (så sant vi har disse tilgjengelig på lager). Det eneste vi ber om er at du returnerer klærne i original emballasje med merkelappene på, innen 14 dager etter at du mottok dem. Klærne må være i samme stand som når du mottok dem, men det er selvfølgelig lov å prøve dem på og danse litt rundt. Du er selv ansvarlig for porto ved retur.

Vær vennlig å benytte skjemaet nederst på siden ved bytte av klær

Angrerett

Det er selvfølgelig lov å angre seg. Vi gir deg 14 dager angrefrist fra du mottar varen. Det er veldig fint om du skriver noen ord om hvorfor du velger å returnere klærne. Det er verdifull informasjon for oss. Klærne pakkes i original emballasje og med merkelappene på. Du er selv ansvarlig for porto.

Vær vennlig å benytte skjemaet nederst på siden.

Reklamasjon

Finner du en feil på varen, returnerer du denne til oss så fort som mulig. Vær vennlig å benytte skjemaet nederst på siden for reklamasjon og gi oss beskjed om du vil ha ny vare eller pengene tilbake. Vær vennlig å fylle inn kontonummeret som pengene skal utbetales til. Ved eventuell ny utsendelse dekker vi også fraktkostnader.

Det er veldig viktig for oss at du som kunde blir helt fornøyd med varene. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål rundt bytte, angrerett eller reklamasjon. Vi skal ordne det meste!

Returadresse

Øran Vest, 6300 Åndalsnes