Bambis barn

Sju uker siden åpning

Det har nå gått sju uker siden jeg åpnet nettbutikken, og nesten ett år siden jeg opprettet Bambis AS. Det har vært en lang og kronglete vei og gleden var derfor tilsvarende stor når jeg endelig kunne åpne butikken. Så startet jeg da også på scratch. Det har vært noen spennende, og ikke minst travle uker. Mottakelsen og tilbakemeldingene har vært veldig gode. Jeg ønsker derfor å takke for all støtte jeg har fått. Det er utrolig viktig, og spesielt i en oppstartfase. Det er mange som har handlet og mange har handlet opp til flere ganger. Det setter jeg utrolig stor pris på!

Tilbakemeldingene på produktene har vært veldig positive. Det har kommet noen ønsker om flere farger og flere modeller. Til våren eller forsommeren kommer trøye og stillongs i to nye farger og mønster og til høsten kommer første kolleksjon med bukser og gensere i sterkere farger. Det ser jeg fram til.

En stor tusen takk igjen til alle som har støttet, handlet og skrytt av klærne.

Det betyr alt!