Salgsbetingelser

Priser

Priser på varene er oppgitt inklusive moms. I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, moms, frakt og eventuelle betalingsgebyrer.

Betalingsvilkår oppgis i kassen, avhengig av valgt betalingsmåte. Det tas forbehold om at prisen som fremgår på våre sider kan være feilaktig grunnet trykkfeil og/eller systemfeil. Du må være 18 år for å gjøre kort- og kredittkjøp i følge norsk lov.

Fraktvilkår oppgis i handlevognen og kassen.

Betalingsløsninger

Betalingsløsningen er levert av Klarna.

Frakt og levering

Levers av Helt hjem.

Rask levering. Ved bestilling før kl. 12.00 pakkes og sendes varene som regel ut samme dag. Ellers sendes de ut dagen etter med unntak av lørdag, søndag og helligdager.

Retur av varer

Handelen er ikke avsluttet før du har mottatt, prøve og vurdert klærne. Ved retur av varer ber vi om at klærne pakkes i original emballasje med merkelappene på og i samme stand som da du mottok dem.

Bytte av klær

Du kan selvsagt bytte klærne i en annen størrelse, farge eller modell (så sant vi har disse tilgjengelig på lager). Det eneste vi ber om er at du returnerer klærne i original emballasje med merkelappene på, innen 14 dager etter at du mottok dem. Klærne må være i samme stand som når du mottok dem, men det er selvfølgelig lov å prøve dem på og danse litt rundt. Du er selv ansvarlig for porto ved retur.

Angrerett

Det er selvfølgelig lov å angre seg. Vi gir deg 14 dager angrefrist fra du mottar varen. Det er veldig fint om du skriver noen ord om hvorfor du velger å returnere klærne. Det er verdifull informasjon for oss. Klærne pakkes i original emballasje og med merkelappene på. Du er selv ansvarlig for porto.

Reklamasjon

Finner du en feil på varen, returnerer du denne til oss så fort som mulig. Vær vennlig å benytt skjema for reklamasjon og kryss av for om du vil ha ny vare eller pengene tilbake. Vær vennlig å fylle inn kontonummeret som pengene skal utbetales til. Ved eventuell ny utsendelse dekker vi også fraktkostnader.

Ved bytte, angrerett eller reklamasjon se «Søk retur».

Det er veldig viktig for oss at du som kunde blir helt fornøyd med varene. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål rundt bytte, angrerett eller reklamasjon. Vi skal ordne det meste!