Om Bambisklærne

Bambis består i første omgang av en kolleksjon av klær som dekker kroppen fra topp til tå, spesielt av hensyn til barn med sensitiv hud. Klærne bidrar til å holde dem tørre og varme, og er et godt alternativ til ull. God passform har vært det viktigste hele tiden, i tillegg til kvaliteten på stoffene. Bambis klærne er gode å ha på seg for barn som er i aktivitet, og sørger for god bevegelighet. Klærne har to størrelser i en, og er designet slik at barna kan vokse med dem uten at de føles alt for store. Klærne er sydd i en slank passform som gjør at de sitter godt selv om de er i en størrelser for stor. Dette sparer både lommeboken og miljøet. Ermer og ben kan brettes opp og mønsteret er også trykt på innsiden av ribbene. Jeg har selv to barn med over ett år i aldersforskjell og samme størrelse passer like godt på begge to.

Det var noen plagg jeg savnet i bambus på det norske markedet, som halser som hindrer gnissing på halsen i fra ullgensere, og strømpebukser. Etter min mening er det strømpebukser med fot som fungerer best på de minste barna. Bambis sine strømpebukser inneholder ikke polyester eller andre oljebaserte stoffer, men18% økologisk bomull (GOTS) for ekstra slitestyrke. De er utrolig myke og deilige å ha på og hjelper virkelig mot atopisk eksem for de som sliter med dette. Jeg har merket stor forskjell på min eldste sønn etter at han begynte å bruke strømpebuksene. Det er nå kampanje på strømpebukser i nettbutikken.

Se strømpebuksene her

Alle stoffer og farger som benyttes i produksjonen er nøye kvalitetstestet og Økotex sertifiserte. Økologiske materialer, som er GOTS sertifiserte, er benyttet der det er mulig. Alle knapper er selvfølgelig nikkelfrie. Jeg har valgt å benytte flate sømmer i alle klærne, som er det mest skånsomme for sart barnehud. I tillegg er de dekorative. Det er ingen merkelapper som kan irritere huden inne i klærne. Produktinformasjonen og vaskeanvisningen er trykt på innsiden av klærne.

Jeg har valgt å produsere i Europa for å være sikker på at arbeidsforholdene i fabrikkene er gode, og at det ikke blir benyttet barnearbeid. Som mor ønsker man ikke at barnas klær skal være produsert av andres barn. Bamisklærne skal være trygge og gode kvalitetsklær som tar vare på barna og miljøet på en best mulig måte.

Prøv dem du også – Jeg er helt sikker på at du blir fornøyd!

Mvh Hanne Johnsen