Body oil

Økologisk med kokos- og hybenkjerneolje

Body oil fra Bauer

kr 169

På lager
Kategori: Stikkord: , , , ,

Produktbeskrivelse

Inneholder 150 ml

BAUERs Body oil er en 100% økologisk og vegansk kokosolje, tilsatt hybenkjerneolje. Denne kan brukes overalt på kroppen, -også som hårkur og til barbering. Kokosolje er anti-bakteriell, beskytter til en viss grad mot virus, er soppdrepende, og er derfor veldig god til sensitiv og tørr hud.

Kombinasjonen av kokosolje og hybenkjerneolje gir en Body oil, som er full av gode fettsyrer og antioxidanter til huden. Den gir en naturlig glød, minsker uren hud og etterlater huden silkemyk.

Den har en nydelig duft av kokos som babyer og barn ofte liker. Den er lett å smøre ut og trekker raskt inn i huden.  At den er 100% økologisk og fri for kjemikalier gjør den bare enda bedre!

Tips til bruk av Bauers Body oil:

  • Rens ansiktet om kvelden og bruk kokosoljen som en fuktighetsgivende og beroligende ansiktsmaske om natten.
  • Bruk som hårkur: Spesielt i vinterperioden når håret kan bli tørt og livløst. Masser kokosoljen inn i tørt hår og la det sitte i så lenge som mulig. VIKTIG: masser shampoo i håret før du væter det! Hvis håret føles fett etter at shampooen er skylt ut, så vask håret en gang til.
  • Neglebånd: Neglene og neglebåndene har godt av olje. Masser inn negler og neglebånd med olje om kvelden.
  • Tørre, ru og sprukne hender: kokosoljen er anti-mikrobiel og hjelper derfor smårifter til å lege raskere. Hybenkerneoljen hydrerer huden, så den får gjenopprettet fuktbalansen.
  • Peeling: Har du sart hud, er kokosoljen optimal til peeling av huden. Ta litt kokosolje og la det stå varmt, så det smelter. Tilføy litt sukker og rør rundt. Masser deretter massen forsiktig inn på ansiktet og halsen. Fjern restene med varmt vann. Huden etterlates renset, myk og deilig.
  • Etter barbering: Da kokosoljen er anti-mikrobiel, kan den minske irritert hud og røde nupper etter barbering. Menn kan også ha god nytte av kokosoljen etter barbering, for å redusere rød og irritert hud. Hybenkerneoljen beroliger huden.
  • Massasje: Myk gjør huden og tilfører fukt.

Husk: Bruk kun ca. halvdelen av, hva du normalt ville brukt med krem/lotion. Oljer er fetere og mye drøyere i bruk.

Omtaler

Tilleggsinformasjon