Pakketilbud bambusfleece

30% rabatt og fri frakt

Tilbud Pakketilbud bambusfleece
Lue av bambusfleeceGenser av bambusfleeceBukse av bambusfleece

kr 897 kr 628

Genser av bambusfleece

Genser av bambus-fleece

30% rabatt

Clear
Genser av bambusfleece

Bukse av bambus-fleece

Eventyrlig myk og varm

Clear
Lue av bambusfleece

Lue av bambusfleece

Eventyrlig myk og varm

Clear

Produktbeskrivelse

Pakketilbud ved kjøp av genser, bukse og lue i eventyrlig myk og varm bambusfleece. Spar 269,-. I tillegg spanderer vi frakten. Total besparelse 318,-

Myke og deilige klær av 60% viskose av bambus, 35% økologisk bomull og 5% elastan i en nydelig varm og god fleece-kvalitet. Stoffet har en børstet myk innside og en glatt utside.

Klærne har et praktisk design som barna kan vokse i og en slank passform med ribber som kan brettes opp. Genseren har raglansnitt som gjør at den sitter fint, og ikke føles alt for stor. Genseren vil passe barnet lenge. Klærne har flate sømmer som er de mest skånsomme for sart barnehud.

Lua har en baggy fasong og har et dobbelt lag av bambus-fleece. Det innerste laget er mindre enn det ytterste. Dette gjør at lua sitter godt på, og ikke sklir ned i øynene på barnet.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet. Den økologiske bomullen er GOTS sertifisert.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Genser av bambus-fleece

Størrelse

134/140, 122/128, 110/116, 98/104, 86/92

Bukse av bambus-fleece

Størrelse

134/140, 122/128, 110/116, 98/104, 86/92

Lue av bambusfleece

Størrelse

8-10 år, 6-8 år, 4-6 år, 2-4 år