Lue av bambusfleece

Eventyrlig myk og varm

Tilbud Lue av bambusfleece
Lue av bambusfleeceLue av bambusfleece

kr 199 kr 149

Clear selection

Produktbeskrivelse

Myk og deilig lue i 60% viskose av bambus, 35% økologisk bomull og 5% elastan i en nydelig varm og god fleece-kvalitet. Stoffet har en børstet myk innside og en glatt utside.

Lua har en baggy fasong og har et dobbelt lag av bambus-fleece. Det innerste laget er mindre enn det ytterste. Dette gjør at lua sitter godt på, og ikke sklir ned i øynene på barnet.

Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde aktive barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet. Den økologiske bomullen er GOTS sertifisert.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

8-10 år, 6-8 år, 4-6 år, 2-4 år