Lue av bambus

Myk og lun lue av bambus

1852 lue fra Bambis
Lue av bambus

kr 199

Clear selection
Kategorier: , Stikkord: , ,

Produktbeskrivelse

BAMBUS LUE

Myk og deilig lue i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig lilla farge med print 1852 foran. Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde aktive barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Lua er sydd I dobbelt stoff som gjør den lun på kjølige dager, og i vind.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

8-10 år, 6-8 år, 4-6 år, 2-4 år