Genser av bambus-fleece

30% rabatt

Tilbud Genser av bambusfleece
Genser av bambusfleeceGenser av bambusfleece

kr 349 kr 244

Clear selection

Produktbeskrivelse

Myk og deilig genser i 60% viskose av bambus, 35% økologisk bomull og 5% elastan i en nydelig varm og god fleece-kvalitet. Stoffet har en børstet myk innside og en glatt utside.

Genseren har et praktisk design som barna kan vokse i. Den har en slank passform med ribber som kan brettes opp. I tillegg har den raglansnitt som gjør at den sitter fint, og ikke føles alt for stor. Genseren vil passe barnet lenge. Klærne har flate sømmer som er de mest skånsomme for sart barnehud.

Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde aktive barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet. Den økologiske bomullen er GOTS sertifisert.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

134/140, 122/128, 110/116, 98/104, 86/92