Bambus trøye

Myk trøye i lilla med bjørkeløv

Trøye av bambus fra Bambis
Trøye av bambus fra BambisTrøye av bambus fra BambisTrøye og stillongs av bambus

kr 299

Clear selection
Kategorier: , Stikkord:

Produktbeskrivelse

BAMBUS TRØYE

Myk og deilig trøye i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig lilla farge med motiv av bjørkeløv. Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde aktive barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Trøya har et praktisk design som barna kan vokse i. Den har en slank passform med ribber som kan brettes opp. Dette gjør at den ikke føles alt for stor, og vil passe barnet lenge. Det er ingen merkelapper inne i plagget som kan irritere huden. Produktinformasjonen er trykt i nakken. Klærne har flate sømmer som er de mest skånsomme for sart barnehud.

Trøya har et mønster på ribben på høyre arm inspirert av fjellene i naturskjønne Isfjorden i Romsdalen. Mønsteret er også trykt på innsiden slik at det vises hvis ribben brettes opp.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

146/152, 134/140, 122/128, 110/116, 98/104