Bambus hals

60% rabatt på praktisk hals

Tilbud Dus grønn hals av bambus – Bambis.no
Dus grønn hals av bambus – Bambis.noHals av bambus – Bambis.noNaturhvit hals av bambus – Bambis.no

kr 129 kr 51

Clear selection
Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

BAMBUS HALS

Myk og deilig hals i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig dus grønnfarge. Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde aktive barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Halsen kommer i et tynt stoff som gjør den egnet til innebruk. Den har et praktisk design som beskytter halsen mot kulde og mot gnissing fra ullgensere. Noe barn med atopisk eksem vil ha stor nytte av. Det er ingen merkelapper inne i plagget som kan irritere huden. Produktinformasjonen er trykt i nakken.

Halsen har et mønster inspirert av fjellene i naturskjønne Isfjorden i Romsdalen.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

 

 

 

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

6 – 12 år, 3 – 6 år, 1 – 3 år, 0 – 1 år

Passform

Veldig elastiske

Farge

Dus støvgrønn