Ammegenser

Fleece – Dark purple

Ammegenser
Ammegenser

kr 499

Clear selection

Produktbeskrivelse

Myk og deilig ammegenser i 61% viskose av bambus, 34% økologisk bomull og 5% elastan i en nydelig varm og god fleece-kvalitet. Stoffet har en børstet myk innside og en glatt utside.

Genseren har dobbelt lag med stoff over bysten som hjelper til med å holde deg varm. Genseren åpnes enkelt foran ved å løfte det ytterste laget opp for enkel og diskret amming. Modellen har raglansnitt og god lengde med back-drop, som hindrer at den sklir opp.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambusviskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv hud og miljøet. Den økologiske bomullen er GOTS sertifisert.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

X-large, Large, Medium, Small, X-small