Bambus pysjamas

Myk pysjamas av bambus

Pysjamas av bambus
Pysjamas av bambus

kr 399

Clear selection
Kategorier: , Stikkord: , ,

Produktbeskrivelse

BAMBUS PYSJAMAS

Myk og deilig pysjamas i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig lilla farge med motiv av iskrystaller. Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde barna tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Pysjamasen har et praktisk design som barna kan vokse i. Den har en god passform med ribber som kan brettes opp. Dette gjør at den ikke føles alt for stor, og vil passe barnet lenge. Pysjamasen har knepping foran og ned på ene benet for enkel av- og påkledning, og for enkle bleieskift. Det er ingen merkelapper inne i plagget som kan irritere huden. Produktinformasjonen er trykt i nakken. Klærne har flate sømmer som er de mest skånsomme for sart barnehud.

Pysjamasen har et mønster på ribben på høyre arm og venstre ben inspirert av fjellene i naturskjønne Isfjorden i Romsdalen. Mønsteret er også trykt på innsiden slik at det vises hvis ribbene brettes opp.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambusviskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

38, 44, 86/92, 74/80, 62/68, 50/56