Bambus lue

70% rabatt på myk hjelmlue

Tilbud Blå hjelmlue i bambus
_SFP83461Lue i bambus

kr 159 kr 47

Clear selection
Kategorier: , Stikkord: , ,

Produktbeskrivelse

BAMBUS LUE

Str. 50/56 er liten i størrelsen. Resten er normale.

Myk og deilig hjelmlue i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig dus blåfarge med mønstertrykk av iskrystaller. Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde aktive barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Lua er sydd I dobbelt stoff som gjør at den kan brukes på begge sider. Den har samme farge på den andre siden, men uten mønster. Hjelmlua har en god fasong som passer alle barn uansett hodefasong. Lua sklir ikke lett ned i øynene og sitter godt over ørene. Det er ingen merkelapper eller produktinformasjonen trykt på lua. Det kan derfor lønne seg å ta vare på merkelappen for vaskeanvisning.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

86/92, 74/80, 62/68, 50/56

Passform

2 størrelser i 1

Farge

Dus støvblå og hvit