Bambus body

Myk body – 60% rabatt

Tilbud Rosa body av bambus – Bambis
Rosa body av bambus – BambisRosa body av bambus – BambisRosa body av bambus – Bambis

kr 299 kr 119

Clear selection
Kategorier: , Stikkord: , , ,

Produktbeskrivelse

BAMBUS BODY

Myk og deilig body i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig dus støvrosa. Bambusviskosen er fantastisk myk og behagelig mot huden, og hjelper til å holde aktive barn tørre og varme. Bambusviskose egner seg svært godt for sensitiv barnehud.

Bodyen har et praktisk design som barna kan vokse i. Den har en slank passform med ribber som kan brettes opp. Dette gjør at den ikke føles alt for stor, og vil passe barnet lenge. Bodyen har knepping på skulderen og legg rundt lårene som gir god plass til bleien, også tøybleier. Det er ingen merkelapper inne i plagget som kan irritere huden. Produktinformasjonen er trykt i nakken. Klærne har flate sømmer som er de mest skånsomme for sart barnehud.

Bodyen har et mønster på ribben på høyre arm inspirert av fjellene i naturskjønne Isfjorden i Romsdalen. Mønsteret er også trykt på innsiden slik at det vises hvis ribben brettes opp.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambus viskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden, og er veldig godt egnet for barn med sensitiv hud og atopisk eksem.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på sensitiv barnehud og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Bruk kun vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

86/92, 74/80, 62/68, 50/56

Passform

2 størrelser i 1

Farge

Dus støvrosa