1852 beanie

Lue av bambus for voksne

Beanie av bambus fra 1852
1852 BeanieBambus beanie fra 1852

kr 199

Clear selection
Kategori: Stikkord: , ,

Produktbeskrivelse

1852 beanie for voksne

Myk og deilig lue i 95% viskose av bambus og 5% elastan i en nydelig turkis farge. Lua har dobbelt stoff og føles lun på kjølige dager, uten å bli for varm.

Bambus er et bærekraftig og miljøvennlig materiale som er temperaturregulerende og fuktabsorberende. Stoffet har gode pusteegenskaper og er allergivennlig. Klær laget av bambusviskose har de beste egenskapene fra ull og silke uten å klø og irritere huden.

Alle stoffer og klær blir produsert i Europa under gode arbeidsforhold. Alle stoffer og farger er Økotex sertifiserte for på best mulig måte ta vare på huden og miljøet.

Klærne vaskes på vrangen på 40 grader enten på ullprogram eller vanlig program med lignende farger. Det anbefales å bruke vaskemiddel beregnet for ull og silke. Ingen skyllemidler. Klærne kan strykes og tromles ved lave temperaturer. Unngå bleking og rensing. Klærne må ikke vaskes sammen med ull da de grove ullfibrene skader bambusfibrene. Hvis klærne vaskes riktig, holder de seg fine og like myke i vask etter vask etter vask.

Omtaler

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Large, Medium, Small