Klær som barna elsker

Mange barn har sensitiv hud og klør av ull, og vil derfor ikke bruke ullklær. I tillegg har ca. hvert femte barn i Norge atopisk eksem og kan ikke bruke ull. For alle disse barna er klær av bambusviskose et veldig godt alternativ.

Bambis består i første omgang av en kolleksjon av klær som dekker kroppen fra topp til tå. God passformen er veldig viktig og bambisklærne er gode å ha på seg for barn som er i aktivitet, og sørger for god bevegelighet. Klærne har to størrelser i en, og er designet slik at barna kan vokse med dem uten at de føles alt for store. Klærne er sydd i en slank passform som gjør at de sitter godt selv om de er i en størrelser for stor. Dette sparer både lommeboken og miljøet. Ermer og ben kan brettes opp og mønsteret er også trykt på innsiden av ribbene.

Klærne fra Bambis inneholder 95% viskose av bambus og 5% elastan. Strømpebuksene inneholder 18% økologisk bomull for ekstra slitestyrke. Alle stoffer og farger som benyttes i produksjonen er nøye kvalitetstestet og Økotex sertifiserte. Økologiske materialer, som er GOTS sertifiserte, er benyttet der det er mulig. Alle knapper er selvfølgelig nikkelfrie. Jeg har valgt å benytte flate sømmer i alle klærne, som er det mest skånsomme for sart barnehud. I tillegg er de dekorative. Det er ingen merkelapper som kan irritere huden inne i klærne. Produktinformasjonen og vaskeanvisningen er trykt på innsiden av klærne.

Bambisklærne har temperaturregulerende og fuktabsorberende egenskaper. De holder barna varme og tørre. Og det viktigste av alt – De føles fantastisk myke mot huden, og er helt kløfrie!

Hvis barna fikk velge