Gjenbruk av klær

Det er ikke så lenge siden Bambis.no åpnet og klærne er designet slik at barna kan vokse i dem, med blant annet to størrelser i en. Likevel vokser babyer utrolig fort og det er nok noen Bambisplagg som begynner å bli i minste laget allerede. Jeg håper alle tenker gjenbruk når et plagg blir for lite. Bambisklærne har en veldig god kvalitet og blir de behandlet riktig, skal de ha en lang levetid. La noen andre få arve klærne når de blir for små. Eller selg dem på kjøp og slag sider på nettet. De finnes det mange av.

Mine barn arver mye klær etter barn av venner og familie. Det er veldig hyggelig å kunne bruke plagg om igjen. Jeg gir også bort alt som blir for smått og det er fint å se igjen mine barns klær på andre barn. Det knytter seg mange minner opp til klær. I tillegg kjøper jeg mye brukt. Det er både lønnsomt og ikke minst miljøvennlig.

Fretex har innsamlingsstasjoner rundt omkring i landet hvor man kan levere inn brukte klær. Her får klærne et nytt liv enten i Norge eller i utlandet. Det ikke alle vet er at Fretex også tar imot tekstiler (klær, gardiner, tepper ect.) som er utslitt eller ødelagt, og ikke kan brukes som de er. Disse blir brukt til materialgjenvinning eller redesignprodukter. Tekstilene skal være rene og tørre. Bli med og skap en litt grønnere framtid ved å gjenbruke og gjenvinne alt av tekstiler!